Share
Go down
Jason_Johnson
Hozzászólások száma : 3
Join date : 2017. Apr. 23.
Felhasználó profiljának megtekintése

Jason Johnson kormányzói pályázata

on Kedd Ápr. 25, 2017 1:08 pm


IC:


Városunk polgárai!

Üdvözlöm mindnyájukat, az én nevem Jason Johnson!
Huszonkilenc éves fiatalember vagyok, aki nagy hangsúlyt fektet a politikai életre, de ugyanakkor az emberek jólétét is szem elé veszi.
Mesélek néhány szót magamról, de nem szeretném túlzásba vinni, ezért tényleg rövid leszek. San Fierroban születtem ami egy nagyon fejlett városka, itt végeztem el tanulmányaimat, illetve jogi pályámat is itt kezdtem. Jogász lévén elkerültem Las Venturasba ahol látván, azt az emberi szenvedést, ami a politika miatt végbe megy, (szegény emberek, koldusok, nyomor) elhatároztam, hogy én teszek ellene és megváltoztatom a rendszert. Elkezdtem pereskedni illetve harcolni a törvénnyel, az sem érdekelt, hogy az én időmet fecsérlem, jót akartam tenni az emberiségért. Végül sikerült, a munkámnak meglett a gyümölcse, most boldog embereket látni ott, fellendült az élet, több lehetőség van és ami legfontosabb, sikerült biztosítani a gyerekek számára a tanulás lehetőségét.
Hogy miért szeretnék pont én lenni a kormányzó? Erre egy nagyon észszerű válaszom van, szeretném elérni, hogy Los Santos lakossága ne legyen elégedetlen, ne legyen hiány semmiben, kormányzási módszereimmel együtt megakadályozzuk a bűnözést, illetve új lehetőségeket is szeretnék bíztosítani Los Santos számára.
Tiszta utak, gyors és precíz egészségügyi ellátás, fizetések, amik biztosítják a megélhetést, ez az amit szeretnék elérni, és biztosítani minden lakos számára.
Azt, hogy alkalmas vagyok-e a feladatra vagy sem, az önök  ítélőképességére bízom, nyilván mindenki alkalmasnak találja magát, de én azt mondom, hogy ne a száj beszéljen, hanem a tettek.

Köszönöm szépen a türelmet, hogy végighallgatták beszédemet, bízom benne, hogy együtt egy jobb közösséget tudunk építeni!


OOC:

Sziasztok, a nevem Fóris Csaba, 19 éves ifjú vagyok, Erdélyben lakom, Matematika-Informatika szakon végzem a tanulmányaimat.
Több mint 4 éves tapasztalattal rendelkezem ezen a téren, úgyhogy úgy vélem, hogy a kellő képességem megvan ahhoz, hogy RP szituációkat kitaláljak, lebonyolítsak.
Azért jelentkeztem kormányzónak, mivel én úgy vélem, hogy megvan a kellő ítélő képességem, tapasztalt is vagyok, mivel sokmindent átéltem mindezek ellenére még mindig úgy gondolom, hogy nagyon nagy felelőség kerül a vállára annak a fiatalembernek, aki ezt a funkciót megkaparintja. Ezért jelentkeztem én is, mert azt gondolom hogy alkalmas vagyok a feladatra, koromat tekintve szerintem kialakult a felelőségtudatom.
Köszönöm szépen a pályázatom elolvasására fektetett időt, minden jót kívánok!


avatar
Tulajdonos
Tulajdonos
Hozzászólások száma : 59
Join date : 2017. Apr. 13.
Felhasználó profiljának megtekintésehttp://symbolrpg.hungarianforum.com

Re: Jason Johnson kormányzói pályázata

on Vas. Ápr. 30, 2017 7:58 pm
Elfogadva, szerveren megkaptad a leadert.
Zárom!
Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.