Share
Go down
avatar
Hozzászólások száma : 4
Join date : 2017. Apr. 30.
Felhasználó profiljának megtekintése

Matthew_Wayne

on Vas. Ápr. 30, 2017 3:07 pm
[center]Admin jelentkezési minta

Neved:Hadar Gábor
Korod:17
Aktivitásod:5-6 óra hétvégén egész nap.

Miért pont téged válasszunk?
Azért mert Sokat fent vagyok szeretem a szervert tetszik nekem, és szeretnek segiteni a játékosoknak,tapasztat játékos vagyok,Oktatnám a játkosokat mindig segitenek nekik,Mar mas hejen is voltam ott is megvoltak velem elegedve azert mert nem ojan hangnemel beszelek a masikal mint ahogy ő beszél velem pls ts en bejon nem fogom lekiabalni ha ő nagy hangnemel beszel velem hanem megvarom mig elmondja es beszelek vele segitek neki, és soha nem irok visza ojakot hogy xd meg minden leszidom és nem élek visza a posztomal bocsanat hogy hejtelenul irok de sietem szerintem egy adminak szugseges helyesen irni olvasni.

Hogy végeznéd a munkád?
Ami feladatod adnak nekem elvegzem, nagyon bölcsen Teném a dolgokat, megndolnam a mit teszek Stb.

Miért pont ide jelentkezel?
Mert tetszik a szerver, es kevesen vagynak fent ezert tudnam a szervert hirdetni minden haveromat meghivnam es videóznám a szervert hogy minel többen legyenek fent és azért mert egy oszetertó csapat jó modokal stb.

Mi egy adminisztrátor feladata szerinted?
Szerintem egy admin ne azért legyen admin hogy kiemelkedjen a tobbi player közzöt hanem azert hogy Segitsen mindig a játkosoknak a játkosok legyenek neki az első , vagy aki Rp-zni nem tud azt tegyuk jailba és azért hogy jobbitsa a játékélményt ezért, aki rontja a játékélményt tiltsa ki hogy jobbá tegye a játékélményt.

Magadról:(10 mondat minimum)
Én Hadar Gábor vagyok 17 éves és magyarországon látam meg a napvilágot, az iskolában jó tanuó voltam mindenbe mindig az első voltam mindig mindenre bölcsen feleltem ezért szeretet minden tanár. ére felnőt gondolkodasom van szerintem egy atlagos embernek az anya nyelvet muszaj rendesen tudni mert ha egy mondatod ir helytelenul akkor mar lelehet kovetkeztetni hogy az ilető mien ember ezert szeretnem bocsanatot kerni a helytelen irasomert de sietem Megbízható vagyok minden téren, ha valamire megkérnek ne mondjam el, akkor az úgyis lesz. szeretek spreciz munkat vegezni es ha nekem igazam van akkor fogok melete harcolni. Szeretek az embereken segiteni mert legbelul nekem jól esik és nem szeretem ha szidjak a szuleimet de ez nem hatna ki az admin munkamra es szeretek sprotolni szeretek focizni futni kosarazni stb en egy joszivu ember vagyok mindenkinek segitek hat nekem enyi lenne ha tetszik ez nektek akkor valaszatok engem valaszotokat elore is koszonom es bocs a helyetlen irasomert mert sietem ezert ne haragudjatok kerlek
avatar
Tulajdonos
Tulajdonos
Hozzászólások száma : 59
Join date : 2017. Apr. 13.
Felhasználó profiljának megtekintésehttp://symbolrpg.hungarianforum.com

Re: Matthew_Wayne

on Vas. Ápr. 30, 2017 5:35 pm
TÁMOGATOM, kedden elbirálom az összes jelentkezést! Smile
avatar
Tulajdonos
Tulajdonos
Hozzászólások száma : 59
Join date : 2017. Apr. 13.
Felhasználó profiljának megtekintésehttp://symbolrpg.hungarianforum.com

Re: Matthew_Wayne

on Vas. Ápr. 30, 2017 7:53 pm
Elfogadva, keress fel a szerveren! (Mike)
Ajánlott tartalom

Re: Matthew_Wayne

Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.