Share
Go down
avatar
Omar_Winston.
Vendég

Idlewood Piru Bloods

on Szer. Május 03, 2017 8:08 pm
[center]BANDA TÖRTÉNETE RÖVIDEN:

Az egész történet egy csapatnyi fiatallal kezdődött akik börtönbe kerültek, s később szabadulásukkor megalapították a Lazy Lane Family nevű klikket Idlewoodon belül. A fiatal srácokból felnőtt drog dealerek, s bandatagok lettek, ekkor számos bűnügyi és üzleti hír névre tettek szert Idlewwodon és Gantonon belűl. A klikknek a hírneve eljutott egészen a Gantonba tevékenykedő Crip banda fülébe is. A Lazy Lane Family befolyásolta  a Gantonban tevékenykedő Cripek üzletét, ugyanis a határba a vonatsín mentén pár "LLF" tag crackkeket adott el nagy mennyiségben az ottani kuncsaftoknak. Ennek köszönhetően elkezdett a két fél rivalizálni egymással, s ennek a vége gyilkosságokba torkollott. Az "LLF" nevű klikk felvette a Blood nevet, s éltek a Blood hagyományokkal. Akkorira a Blood és a Crip hivatalosan is két ellentétnek számítottak minden szemszögből tekintve. Idlewoodon szinte minden fiatal afro-amerikai kis srácnak az volt az állma, hogy egyszer bandatag válhasson belőle. Ennek következtén nőt a bandatagok száma, s elhelyezkedése. Több klikk jött létre akkoriban Idlewoodon, köztük a leghírhedtebb a következők voltak, Bosk Street Piru , Phony Drive Block Piru , Soft Way Piru. Mind ezek a klikkek Idlewoodon helyezkedtek el, és a nevüket általában utca nevekről és lakó negyedekről kapták. Mindegyik Klikknek megvolt a maga sajátossága Blood szertartások, s hagyományok szerint. A több klikket egybevéve Idlewood Piru Bloodsnak kezdték el nevezni

BANDA KULTÚRÁJA, SZOKÁSAI:

A Blood bandának van egy fajta kultúrája, s szokása amelyhez a banda tagjai hűek maradnak betartani. Idlewoodban négy főbb Blood klikk van, tehát mindenhol mások a szokások, kultúrák.- BESZÉDÜK:
Beszédük nagyon érdekes, ugyanis a "C" (Angol kiejtés szerint: "K" ) betűt nem mondják ki, hanem helyette B-t mondanak. Ezt a szokást viszont nem minden Blood banda tag tartja be, s hű hozzá. Viszonylag a nagy része betartja e-szokást. Beszédükben, pontosabban mondatuk végében megszokott fordulni a" B-Dogg" kifejezés, amely azt jelenti hogy" Bulldog", vagy esetleg a "DAWG"(" Dög") szó.

 - GESZTUSOK, KÉZJELEK:
A Blood banda tagok szívesen használnak kézjeleket, amelyekkel bizonyos szavakra, vagy a hovatartozásukra utalhatnak. Minden kéz jelnek megvan a maga jelentése.(Pll : ....A P= Piru, b=Blood, CK= Crip killa...)
- TAGGÁ AVATÁS:
A Blood tagok a taggá avatást más néven "Blood-In"-nek  nevezik.  A "Blood-In" kultúra lényege a következő.  A külsősnek bizonyítania kell bűnügyi cselekedettel rátermettségét a Blood tagok felé, ennek lényege hogy folyjon a vér. Ha megvolt a bizonyítás, akkor a test egyik részére három hegből álló csíkot húznak cigivel a bőr felületre, magyarán beleégetnek három heget. A három heg a 662-es számot takarja, amely pedig máshogy mondva a"MOB"-"ot ("Member Of Bloods").
- TAG ELTÁVOLÍTÁSA A BANDA KÖREIBŐL:
Ha elakarnak távolítani egy tagot a hatáskörükből, akkor azt az eseményt "Blood-Out"-nak nevezik, ami annyit jelent, hogy kint a bandából. Az illetőt Blood szertartás szerint kivégzik, ezt nevezzük "Blood-Out"-nak.- ÖRÖM TÁNC:
A banda tagok az öröm táncot, mint szertartást más néven "Blood-Walk"-nak nevezik, vagy "B-Walk"-nak. Akkor járják el a táncot, ha valamiben győzedelmeskedtek, esetleg ha egy külsős tagon éppen "Blood-In"-t végeztek.

Itt választ kapsz a következőkre:
- Hogyan közeledj a banda felé
- Hogyan kelts jó benyomás
- Hogyan válj bandataggá

Hogyan közeledj a banda felé?
Szerintem a legnehezebb része az egész jelentkezésnek az, hogy hogyan vágjunk bele. Először is szüksége van az embernek egy normális néger skinre. Lehetőleg itt kerüljük az elegáns, illetve drága ruhákat, mivel ezek nem fekszenek annyira a banda életmódjához, stílusához. Amint az öltözködéssel készen vagyunk, nem árt, ha az ember gondol a nevére is. Ez lehetőleg egy angol név legyen, amiben a keresztnév kerül előre, és a vezetéknév pedig hátra (Pl, Adam Williams, Chris Wayne). A nevedhez nem árt, ha társul egy becenév is. Ez ne egy random valami legyen, hanem el tudd mondani, hogy miért ez a neved (Pl Kövér Henry, mert kövér a testalkata). Nagyjából ezek azok a dolgok, amiket ha megteszel, akkor készen állsz arra, hogy elkezdj közeledni a banda felé.

Hogyan kelts jó benyomást?
Kezdetben sokat számít a megjelenésed, de ezt már fölül részleteztem. Aztán ugye el kell kezdened barátkozni, megismerkedni a tagokkal. Lehetőleg ne egyből az egész frakcióval akarj megismerkedni, hanem csak 1-2 taggal, akik majd később bemutatnak. Rengeteg lehetőséged van erre, viszont most egyet sem említek, mert ezt neked kell IC kitalálni. (Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy beírtam ide pár lehetőséget és minden ember úgy jött oda hozzánk, eléggé idegesítő volt. ) Az viszont semmiképpen sem jó, hogy odajössz és kérdezgeted, hogy "Van csúzlid?", "Nem kellenek tagok?", stb marhaság. Nem árt figyelni a helyesírásodra sem, mivel ez egy jó pont a leaderek szemében. Ha sikerült már pár szót váltanod velünk előnyt jelent, ha nem vagy unalmas. Itt olyanra gondolok, hogy legyen a karakterednek egy története, miként keveredett a környékre, stb. Lehet pár sztori is a tarsolyodban, amivel elszórakoztatsz minket. Egy szóval kommunikálj, ne pedig csak állj egy helyben beszarva és várva, hogy mit fogunk csinálni.
Rossz példának felhoznám, hogy volt jó pár olyan srác, aki odajött hozzánk, gyors /me -vel kezetfogott mindenkivel, majd elkezdett kérdezősködni, hogy van e fegyver, mit csináltok, stb. Ezután pedig mászkált mindenfelé, amerre csak mentünk. Ez azért rossz, mert alapból senki sem ismerte, ő meg csak odajött és már kezet is fogott. Utána mintha ezer éve ismernénk egymást, lökte a rizsát. Marha idegesítő az ilyen.


Hogyan válj bandataggá?
A legfontosabb, hogy normálisan, értelmesen RP-zz. Haverkodj a bandatagokkal, ismerkedj velük, ne pedig egyből a bandafőnököt rohamozd le. Beszélgess mindenkivel, amiről csak tudsz, hiszen rengeteg témából válogathat az ember. Ha meglátásunk szerint megfelelően RP-zel, szinte észre se veszed, de már fel is veszünk. Ha viszont nem annyira megy neked a dolog, akkor két lehetőséged van. Általában hagyjuk hogy velünk lógj, megpróbáljuk neked megmutatni azt, hogy mit is kellene csinálnod. Ha neked ezt nem sikerül elsajátítanod huzamosabb idő alatt sem, akkor sajnos lepattintunk. Ha meg azt látjuk, hogy fejlődsz, javul a szerepjátékod, akkor beveszünk. Nem valami bonyolult.


Összegzés
Legyen angol a neved
Legyen néger a skined
Legyél értelmes, normális
Tudj fogalmazni, helyesen írni
Ismerd a banda RP-t valamilyen szinten
avatar
Ashley_Black #Admin 1
Vendég

Re: Idlewood Piru Bloods

on Szer. Május 03, 2017 8:28 pm
Kifelejtetted a rangokat, a kocsikat és a fegyvert
Vissza az elejére
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.